Verkoopsvoorwaarden

De verkoop die via de website BestePrijsParket.be wordt afgesloten komt tot stand tussen de klant en De Waegeneer Parketvloeren bvba, Hogeweg 77, 9320 Erembodegem, BE0471.775.930.

Prijzen op deze website kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn. Indien een prijs wijzigt na bestelling, dan blijft de prijs van toepassing die op het ogenblik van de bestelling werd afgebeeld en bevestigd per e-mail. De afgebeelde prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. Leveringskosten, accessoires en ander toebehoren zijn niet in de prijs inbegrepen.

De website biedt voor een aantal producten de mogelijkheid een offerte aan te vragen met onze beste prijzen. Deze offertes zijn 14 dagen geldig vanaf het tijdstip van versturen van de e-mail. Foutieve prijzen kunnen steeds worden gewijzigd voor bestelling. Bij een aanpassing van de prijs ten gevolge van een foutieve prijs of onvoorziene omstandigheden, heeft u de mogelijkheid om van de bestelling af te zien binnen 48 uur na mededeling van de prijsaanpassing.

De leveringstermijn van goederen die niet op voorraad zijn, zijn afhankelijk van de producent en/of distributeur. BestePrijsParket.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen die veroorzaakt worden door de koper, door derden, de leverancier, producent of transporteur.

De Wet Marktpraktijken (WMPC) bepaalt dat de Koper binnen een termijn van 14 kalenderdagen het product zonder enige gevolgtrekking, in de zin van boetes of opgave van redenen, kan terugsturen. Dit wordt het verzakingsrecht genoemd. Producten dewelke op maat werden ontworpen vallen ingevolge artikel 47, §4, 2° WMPC buiten de toepassing van dit recht.
Een retourzending moet opgestuurd worden met een vervoerder of teruggebracht op het afhaaladres. Het terugsturen van een bestelling is voor kosten en risico van de klant.
Bij een geldig en juridisch correct gebruik van bovenvermeld verzakingsrecht zal BestePrijsParket.be binnen zeven (7) werkdagen zorg dragen voor terugbetaling van de door de Koper betaalde som, middels een door haar gekozen maar algemeen aanvaarde betaalwijze.
Er is geen restitutie mogelijk wanneer onrechtmatig gebruikt werd gemaakt van het verzakingsrecht. In dat geval worden de goederen, mits gemotiveerde opgave, teruggestuurd naar de Koper, voor eigen rekening en risico van de Koper.
Bron: http://www.ictrecht.be